Wat is Digital Signage?

Digital signage is een oplossing waarbij alles digitaal gaat, zo kan de content gemakkelijk worden veranderd.  Zo kunt u reclame maken voor verschillende producten of de klant op de hoogte stellen van de laatste actie.

Is de actie weer afgelopen? Dan verandert u de content binnen een paar tellen.

Daarnaast kan dit ook gebruikt worden in combinatie met de Beacons, zodra een consument in de buurt komt van de Beacon en het scherm, springt er een bericht op met gerichte informatie voor de desbetreffende klant.

Bijvoorbeeld als de klant naar een product aan het kijken is, dat de volledige productinformatie op het scherm verschijnt met prijs. Zo hoeft de klant ook geen medewerker te roepen.

Interactie met de klant

Laat de bezoekers foto’s van eerdere bezoekers zien die zij geplaatst hebben op social media. Creëer meer interactie met de klanten door de digital signage borden. Zo kunnen er Tweets worden weergeven, maar ook kunnen de bezoekers op de hoogte worden gesteld van de laatste acties of huisregels.

Onbeperkte mogelijkheden

Van het weergeven van productvideo’s of hashtags met betrekking tot de winkel of het merk tot aan een digitaal menu. De mogelijkheden zijn onbeperkt alle denkbare media kan worden weergeven op de borden. Daarnaast is het een stuk minder tijdrovend om de content te veranderen in tegenstelling tot traditionele marketingmaterialen. Het is ook mogelijk om te filteren welke hashtags, foto’s en reacties worden weergeven op de borden binnen het CMS.

© Copyright - Atyx.nl