Retail branche

96% van de consumenten is in het bezit van een smartphone. Door het plaatsen van een BeeComm Beacon op uw fysieke locatie kunt u direct communiceren met deze smartphone gebruikers. Maak eigen campagnes makkelijk en snel in het overzichtelijke backoffice. Maak uw eigen fysieke locatie interactief door het plaatsen van Beacons op strategische punten. Verzamel bruikbare informatie over uw consumenten. Verdien met Beacons door deze in te zetten als proximity marketing. Laat uw leveranciers en merken rechtstreeks adverteren in de doelgroep via uw Beacons.

Automotive Branche

Kostenreductie en meer interactie met showroom bezoekers is mogelijk door het plaatsen van BeeComm beacons op strategische plekken. Door gebruik te maken van de Micro geo-locatie mogelijkheid in het CMS kunt u direct communiceren met autoliefhebbers en krijgt u inzage in de wandelroute of interesses van uw consumenten. Een pdf met de nieuwste brochure, link naar uw website of een welkom boodschap zijn eenvoudig te versturen naar zowel Android als iOS smartphone gebruikers.

Restaurant branche

De daily special, uw biologische producten of complete menukaart interactief delen met uw klanten? Met de BeeComm Beacon Oplossingen is dit allemaal simpel en mogelijk. Plaats een Beacon bij de ingang en via het easy to use CMS stuurt u, uw lunch aanbieding of menukaart direct naar smartphone gebruikers. Via het betrouwbare en veilige Bluetooth direct en tegen lage kosten comunniceren of via uw app de Beacons gebruiken als tafelgenoot. Met BeeComm beacons ligt dit binnen handbereik.

Evenementen Branche

Laat bezoekers uw evenement app downloaden en optimaliseer het gebruik van de app middels het inzetten van BeeComm Beacons. Stuur de bezoekers tijdens het registratieproces of kopen van een entree ticket een welkomstbericht. door het plaatsen van een plattegrond in het CMS en het plaatsen van Beacons op de juiste plekken kunt u de bezoekers in realtime op de hoogte stellen van:

  • Starttijden sessies
  • Wijzigingen locaties
  • Informatie over producten of diensten

Via de duidelijk analyse tool heeft u inzage in aantal bezoekers, interesses en meest bezochte sessies. Haal extra omzet uit het evenement door exposanten toegang te verschaffen tot het CMS en analyses.

© Copyright - Atyx.nl