scent marketing

Geurmarketing

Tegenwoordig is het steeds moeilijker als winkel of bedrijf om de beste indruk achter te laten. Vaak worden de consumenten al geprikkeld door lichten en geluiden. Met Scent marketing wordt er nog een zintuig geprikkeld, het reuk zintuig. Het reuk zintuig is de meest krachtige en de consument hecht vaak emotionele waarde aan geuren.

Geur heeft een grote invloed op het verbeteren van de klantervaring, verkopen, waardeperceptie en merkenbekendheid. De geurontvangers in de neus staan in direct contact met het gedeelte van onze hersenen die verantwoordelijk is voor onze emoties en herinneringen. Zelfs 75% van onze dagelijkse emoties wordt beïnvloed door geur.

De klant kan 10.000 verschillende geuren herkennen, daarnaast kan de klant na een jaar de geur met 65% nauwkeurigheid herinneren. Beelden worden slechts tot 3 maanden met 50% nauwkeurigheid herinnerd. Geur heeft duidelijk een sterkere invloed op het brein.

Scent marketing kent vele toepassingsmogelijkheden, het is niet alleen goed voor het verbeteren van de sales. Maar ook in het verbeteren van de gehele ervaring en de tevredenheid, maar ook de werksfeer zou hier door beïnvloed kunnen worden.

Aroma Diffuser

Aroma diffusers zijn geurverspreiders, ze verspreiden de aroma/geur door de ruimte waardoor de zintuigen van uw bezoekers worden geprikkeld. Deze aroma diffusers maken geen gebruik van verhitting om de geur te verspreiden, waardoor er geen schadelijke gassen vrij komen.

Aroma Branche

Deze geurverspreider is een stijlvolle vaas met een aantal geur verspreidende takken erin. De vaas wordt gevuld met de geurolie, die weer door de takjes wordt opgenomen en verspreid. De vaas is in het licht grijs en zwart verkrijgbaar, daarnaast zijn er verschillende kleuren takken verkrijgbaar, beige en zwart.

All in one type

All in one type

Deze aroma diffuser is een stijlvolle volledig uitgeruste geurverspreider. De aroma diffuser kan ingesteld worden zodat deze bijvoorbeeld alleen tijdens openingstijden de geur verspreid, maar ook kan de concentratie van de aroma worden ingesteld.

Daarnaast verspreidt dit type de aroma door de ruimte zonder hitte te gebruiken, waardoor er geen schadelijk stoffen vrijkomen.

Dit type is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor meer dan 150 tot 1.600 m², dit is afhankelijk van de omgeving.

© Copyright - Atyx.nl